Advocatenkantoor Goris & Van Herck


Baalsebaan 183 3128 Tremelo (Baal)
016 53 53 94 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Goris & Van Herck

Advocatenkantoor Goris & Van Herck specialiseerde zich in de meest voorkomende problemen van particulieren en ondernemers.

Het kantoor is modern en dynamisch met een goede mix ervaring. Wij streven naar een correcte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening voor alle cliënten.
Het kantoor telt momenteel 4 advocaten, m.n. Mr. Christiaan Goris, Mr. Tessa Van Herck, Mr. Sarah Beylemans en Mr. Tim Verbiest. Het kantoor heeft een ruime ervaring opgebouwd.

Christiaan Goris heeft een voorkeur voor het “ondernemings- en vastgoedrecht” en het "familiaal vermogensrecht en successieplanning". Hij houdt zich dan ook graag bezig met vennootschapsrecht, aannemingsrecht, economisch recht, fiscaal recht, verbintenissenrecht en verzekeringsrecht. Successie- en vermogensplanning is zijn stokpaardje!

Tessa Van Herck specialiseerde zich in "sociaal recht", zodat zij ondernemingen en werknemers kan adviseren i.v.m. arbeidsrecht, ontslagrecht, ... Daarnaast is zij "jeugdadvocaat". Zij wordt zeer regelmatig aangesteld om bijstand te verlenen aan minderjarige delinquenten. Algemeen strafrecht geniet ook haar bijzondere voorkeur.

Sarah Beylemans bijt zich graag vast in dossiers van "ondernemingen", maar heeft ook ruime kennis van "bouwdossiers". Andere materies van het "burgerlijk recht" genieten ook haar voorkeur. Mr. Beylemans wordt ook aangesteld i.k.v. Salduz in "strafzaken".

Tim Verbiest behandelt voornamelijk dossiers in de sector van het "familierecht", het "verbintenissenrecht" en het "notarieel recht". Hij heeft een bijzondere opleiding voor "bemiddeling" genoten tijdens zijn master na master aan de VUB.

Het kantoor is uitgerust om een audit te doen van haar ondernemers-cliënten, levert eerste adviezen on-line en voert een strak debiteurenopvolging. Daarenboven is Christiaan Goris onderlegt in de bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, waarvoor hij een erkenning heeft. Hij volgde met succes ook de cursus bemiddeling in familiale zaken, waarvoor de erkenning wordt afgewacht.

Advocatenkantoor Goris & Van Herck maakt zich sterk zowel aan bedrijven als aan particulieren een totale juridische service te kunnen leveren waarbij de nadruk gelegd wordt het voorkomen van geschillen en de minnelijke regeling van conflicten. Onze advocaten en bemiddellaars staan klaar om u te begeleiden naar een gezamenlijke oplossing.

Wij zijn graag uw persoonlijke juridische coach in al uw geschillen

Foto's

kantoor Baalsebaan 183, Tremelo

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Belastingrecht
Bouwrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Successieplanning
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Onze locatie

Logo Advocatenkantoor Goris & Van Herck

Advocatenkantoor Goris & Van Herck

Advocatenkantoor Goris & Van Herck


Baalsebaan 183 3128 Tremelo (Baal)
016 53 53 94 Klik om te bellen