Advocatenkantoor Vaerewyck


Antwerpsesteenweg 162/2 9100 Sint-Niklaas
03/361.00.05 Klik om te bellen

Over Advocatenkantoor Vaerewyck

Waarom is Advocatenkantoor Vaerewyck de beste keuze voor jou?

In het kantoor kan je terecht voor ons A B C.

Een beroepservaring van meer dan 30 jaar garandeert u een professioneel en onderbouwd ADVIES voor de meest uitgebreide en diverse juridisch aangelegenheden.

Als erkend bemiddelaar kunt u voor uw conflicten in burgerlijke en handelszaken én familiezaken op ons beroep doen in het kader van een vrijwillige dan wel gerechtelijke BEMIDDELING.

Ook voor verschillende juridische instanties (rechtbanken) kunt u op ons vertrouwen voor de behandeling en afhandeling van uw CONFLICT.

Meer over Advocatenkantoor Vaerewyck:

Een modern kantoor.

Een ervaren advocaat: Patrick VAEREWYCK met een bijzonder affiniteit voor het aansprakelijkheidsrecht, familierecht, insolventierecht en arbeidsrecht.

Een jonge gedreven advocaat: Gaétan VAEREWYCK met een bijzonder affiniteit voor het strafrecht, verkeersrecht), aansprakelijkheidsrecht en vreemdelingenrecht. Professioneel worden uw vragen op zakelijk of persoonlijk vlak behandeld.

Enthousiasme en dynamiek, jarenlange ervaring in diverse juridische domeinen doorgedreven constante beroepsbijscholing gekoppeld aan een vriendelijk en bekwaam secretariaat garanderen een degelijke, kwalitatieve en integere dienstverlening.

Een globale, geïndividualiseerde, persoonlijke aanpak zorgt voor een totaaloplossing voor uw probleem.

Wat kan Advocatenkantoor Vaerewyck je bieden?

WAAROM EEN ADVIES VRAGEN?

Een gewaarschuwd mens is er twee waard. Door tijdig advies te vragen kunnen problemen worden voorkomen. Als je moelijkheden vermoedt of verwacht kan een degelijk en deugdelijk onderbouwd juridisch advies conflicten in de kiem smoren.

WAAROM EEN BEMIDDELING?

Uw geschil wordt op een snelle manier behandeld. De oplossing komt tot stand door de partijen zelf onder begeleiding van een neutrale, daartoe speciaal opgeleide en erkend bemiddelaar. De gesprekken gebeuren in alle vertrouwen. De bemiddelaar heeft een geheimhoudingsplicht en hij mag de feiten die hem worden meegedeeld niet openbaar maken. Het akkoord tussen partijen is definitief. Er is zekerheid over de kosten. In de bemiddelingsovereenkomst wordt vastgesteld wie voor de kosten zal instaan en wat de kosten zullen zijn. WELKE

OPLOSSING VOOR UW CONFLICT?

Advies leidt niet altijd tot het voorkomen van een geschil. Bemiddeling is evenmin altijd een optie om betwistingen op te lossen. Ook onderhandelingen behoren niet steeds tot de mogelijkheden. U kan bij ons terecht voor het voeren en instellen van een procedure voor gerechtelijke en administratieve instanties. Tevens kan u beroep doen op onze hulp en bijstand bij het verdedigen van uw belangen in een proces.

Foto's

Visite

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Sociale verzekeringen
Strafrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht
Vreemdelingenrecht

Artikelen

UW RECHTEN TIJDENS EEN VERHOOR

Ingevolge de Salduzwet hebt U als verdachte recht op een vertrouwelijk overleg met een advocaat voorafgaand aan het verhoor en recht op bijstand van een advocaat bij het verhoor, dit zowel bij het eerste...

EEN 'GRATIS' ADVOCAAT? + 'PRO-DEO' ADVOCATEN BESTAAN NIET

EEN 'GRATIS' ADVOCAAT? Zeer vaak weten mensen niet dat ze kosteloos een beroep kunnen doen op een advocaat via hun verzekering. Rechtsbijstand wordt in de praktijk meestal verzekerd door een aparte polis...

Onze locatie

Logo Advocatenkantoor Vaerewyck

Advocatenkantoor Vaerewyck

Advocatenkantoor Vaerewyck


Antwerpsesteenweg 162/2 9100 Sint-Niklaas
03/361.00.05 Klik om te bellen