Binnenhof Advocaten


Dokter Haubenlaan 4/7 3630 Maasmechelen
+32 89 710 470 Klik om te bellen

Over Binnenhof Advocaten

Het kantoor “BINNENHOF ADVOCATEN” werd opgericht door mr. Veerle MUYSERS, mr. Raf TERWINGEN, mr. Katja ONCLIN en mr. Sarah GEEBELEN.

Na een jarenlange samenwerking met elkaar, de toegenomen omvang van de individuele kantoren en de noodzakelijkheid om tot een verdere specialisatie binnen bepaalde vakdomeinen te komen, werd beslist om deze samenwerking op een doorgedreven manier te organiseren.

Wij wensen u als cliënt op een vlotte en begrijpelijke manier bij te staan in de juridische vragen en obstakels die uw pad kruisen.

Een directe aanpak voor u als particulier, bedrijf of overheid waarbij de nadruk wordt gelegd op een voortdurende terugkoppeling en een vlotte, accurate communicatie over de juridische afwikkeling van uw dossier.

Wij staan u niet enkel bij in het voeren van een procedure voor de rechtbank, maar stellen het onderhandelen om tot een minnelijke oplossing van het voorliggende probleem te komen absoluut voorop. Op deze manier wordt een procedure immers vaak vermeden, wat u tijd en kosten zal besparen. Het spreekt bovendien voor zich dat wij u slechts zullen adviseren om over te gaan tot het opstarten van een procedure nadat wij uw dossier grondig hebben bestudeerd en u kunnen adviseren over de reële slaagkans.

Wij staan voor een no-nonsense aanpak en dragen een eerlijke en open communicatie naar u als cliënt hoog in het vaandel. Uw comfort in een toch wel minder prettige ervaring waar u mee te maken krijgt, staat voor ons voorop.

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Belastingrecht
Bouwrecht
Consumentenrecht
Erfrecht
Europees recht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht
Vreemdelingenrecht

Onze locatie

Binnenhof Advocaten


Dokter Haubenlaan 4/7 3630 Maasmechelen
+32 89 710 470 Klik om te bellen