Buyck Pascale


Halfstraat 7 2630 Aartselaar
0475 73 62 43 Klik om te bellen

Over Buyck Pascale

Pascale Buyck is actief aan de Antwerpse balie sedert 1991.

Als klein maar dynamisch kantoor combineert ze een up-to-date juridische know-how aan cliëntgerichte oplossingen.

Permanente bijscholing maakt dat advocaat Pascale Buyck voeling blijft houden met alle recente evoluties en tendensen in haar vakgebied.

Juridisch technisch staat een cliëntvriendelijke oplossing voorop die vaak buiten de rechtbank plaatsvindt. Immers is ook adviesverlening en het nastreven van minnelijke regelingen één van de belangrijke werkterreinen van het kantoor.

Naast een aantal KMO’s en vzw’s behoren ook kleine zelfstandigen, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren tot het reeds uitgebouwde cliëntenbestand.

Een persoonlijke en eerlijke benadering van ieder dossier wordt gegarandeerd. Bedoeling is immers dat de cliënt alle mogelijkheden kent en begrijpt zodat hem of haar geen onaangename verassingen te wachten staan. Ook het financiële aspect wordt niet uit het oog verloren en steeds wordt met de cliënt besproken welke de tarifering is die binnen het kantoor wordt gehanteerd, zodat ook op dat vlak duidelijke en concrete afspraken worden gemaakt waarbij openheid en doorzichtigheid centraal staan.

Het kantoor kan een heel gamma van juridische vraagstukken baas en kan buigen op een gedegen ervaring in de juridische sector.

Het kantoor is erg centraal gelegen op de as Antwerpen-Brussel, vlakbij de Boomsesteenweg in Aartselaar.


Buyck Pascale in het kort

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht

Onze locatie

Buyck Pascale


Halfstraat 7 2630 Aartselaar
0475 73 62 43 Klik om te bellen