Claeys & Engels


Vorstlaan 25 1170 Brussel
02 761 46 00 Klik om te bellen

Over Claeys & Engels

Bij Claeys & Engels bieden we een volledig juridisch dienstenpakket aan in alle materies die betrekking hebben op human resources.

We willen ons onderscheiden in de manier van samenwerken met onze cliënten en in het behalen van resultaten die van tel zijn voor onze cliënt.

Elke materie wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure onderlegd is.

Wij hebben een zeer brede waaier aan expertisegebieden: Aanwerving en rekrutering, Werknemersvertegenwoordiging, Compensation and benefits, Tax, Welzijn op het werk, Herstructurering en overdracht van onderneming, Beëindiging van de tewerkstelling, Arbeidsduur en verlof, Corporate governance, Discriminatie, Pensioenen, Sociale inspecties en strafrecht, Mobiliteit en immigratie, Gegevensbescherming en privacy, Sociale verkiezingen, Oneerlijke concurrentie en intellectuele eigendomsrechten, Publieke sector, Business law

Onze aanpak bestaat uit teamwork en creatief tewerk gaan. Bij complexe problemen werken onze advocaten nauw samen om tot inventieve oplossingen te komen. Het belang van onze cliënt staat voor ons voorop en dat betekent dat onze focus ligt op het geven van het juiste advies.

Door de combinatie van een groot cliëntenbestand en de ervaringen van meer dan 80 advocaten is Claeys & Engels een enorme bron van kennis en ervaring.

Foto's

Logo

Soorten recht

Arbeidsrecht

Onze locatie

Logo Claeys & Engels

Claeys & Engels

Claeys & Engels


Vorstlaan 25 1170 Brussel
02 761 46 00 Klik om te bellen