Goris Christiaan


Baalsebaan 183 3128 Tremelo (Baal)
016 53 53 94 Klik om te bellen

Over Goris Christiaan

Advocatenkantoor Goris & Van Herck specialiseerde zich in de meest voorkomende problemen van particulieren en ondernemers.

Het kantoor is modern en dynamisch met een goede mix ervaring. Wij streven naar een correcte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening voor alle cliënten.
Het kantoor telt momenteel 3 advocaten, m.n. Christiaan Goris, Tessa Van Herck en Nathalie Albert. Het kantoor heeft een ruime ervaring opgebouwd.

Christiaan Goris heeft een voorkeur voor het “ondernemings- en vastgoedrecht”. Hij houdt zich dan ook graag bezig met vennootschapsrecht, aannemingsrecht, economisch recht, fiscaal recht, verbintenissenrecht en verzekeringsrecht. Successie- en vermogensplanning is zijn stokpaardje!

Tessa Van Herck specialiseerde zich in "sociaal recht", zodat zij ondernemingen en werknemers kan adviseren i.v.m. arbeidsrecht, ontslagrecht, ... Daarnaast is zij "jeugdadvocaat". Zij wordt zeer regelmatig aangesteld om bijstand te verlenen aan minderjarige delinquenten. Algemeen strafrecht geniet ook haar bijzondere voorkeur.

Nathalie Albert behandelt voornamelijk dossiers in de sector van het "familierecht", het "verbintenissenrecht" en het "notarieel recht".

Het kantoor is uitgerust om een audit te doen van haar ondernemers-cliënten, levert eerste adviezen on-line en voert een strak debiteurenopvolging. Daarenboven is Christiaan Goris onderlegt in de bemiddeling in burgerlijke en handelszaken.

Advocatenkantoor Goris & Van Herck maakt zich sterk zowel aan bedrijven als aan particulieren een totale juridische service te kunnen leveren waarbij de nadruk gelegd wordt het voorkomen van geschillen en de minnelijke regeling van conflicten.

Foto's

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Belastingrecht
Bouwrecht
Erfrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Successieplanning
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Onze locatie

Goris Christiaan


Baalsebaan 183 3128 Tremelo (Baal)
016 53 53 94 Klik om te bellen