Keyser advocaten | Familierecht specialisten


Amerikalei 187 2000 Antwerpen
03 501 99 96 Klik om te bellen

Over Keyser advocaten | Familierecht specialisten

Familierecht en familiaal vermogensrecht

Keyser advocaten is het gespecialiseerd advocatenkantoor in het familierecht zoals echtscheidingen en alimentatie, familiaal vermogensrecht en erfrecht. Onze kennis en ervaring vormen het fundament van de gepersonaliseerde strategie die we in ons advocatenkantoor voor u uitstippelen. Efficiëntie, financiële zekerheid en familiaal belang staan daarbij altijd voorop.

Advocaten

Stefanie Keyser

De voorbije jaren behandelde Stefanie Keyser honderden familiale problemen zoals scheidingen (al dan niet van gehuwde partners), vermogensrechtelijke conflicten, erfenissen, afstammingszaken, kinderontvoeringen, adopties en familiaal geweld. Ze begeleidde talloze cliënten tijdens hun echtscheiding of relatieverbreking en deed ruime ervaring op in het oplossen van complexe familiedossiers. 

“De weg van een probleem naar de juiste oplossing begint bij de vertrouwensband tussen cliënt en advocaat”, benadrukt Stefanie Keyser. “Deze vertrouwensband kan pas ontstaan als cliënt en advocaat elkaar goed begrijpen. Daarom hecht ik er veel belang aan om goed te luisteren naar de frustraties en bezorgdheden van mijn cliënten. Mijn missie bestaat erin om een passende oplossing uit te werken die rekening houdt met hun persoonlijke noden. De financiële zekerheid en het familiaal belang van mijn cliënten stel ik daarbij altijd voorop. Bij een scheiding of een familiaal geschil denken de betrokken partijen vaak emotioneel waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Als advocaat help ik mijn cliënten om een rationele beslissing te nemen.

Julie Borms

Van bij aanvang van haar carrière aan de balie werkt Julie Borms intensief samen met Stefanie Keyser. Haar efficiënte hands-on-mentaliteit laat haar toe om voor complexe problemen pragmatische, creatieve en innovatieve oplossingen aan te reiken.

“Keyser advocaten legt op kwaliteitsvlak de lat bijzonder hoog”, zegt Julie Borms. “Dat verklaart waarom ik aansluiting vind bij de waarden en normen van het kantoor. Stefanie Keyser en ikzelf behandelen elk dossier in gezamenlijk overleg. Door onze jarenlange samenwerking zijn de violen perfect op elkaar afgestemd. Dankzij onze krachtenbundeling kunnen we uitmuntend werk leveren in complexe dossiers. Het familierecht en het familiaal vermogensrecht zijn onze gemeenschappelijk passie. Door te bemiddelen en procederen, kunnen we deze passie blijven volgen en een verschil maken in het leven van onze cliënten.

Praktijkgebieden:

Echtscheidingen, Internationale echtscheidingen, Erfrecht, Internationaal erfrecht, Samenwonen, Adoptie, Vaderschap, Kinderontvoering, Divorce planning

Uiteraard zorgen wij voor de beste advocaat voor u, naast de gedegen en gespecialiseerde juridische kennis garanderen wij ook dat onze beste advocaat naar u luistert, u begrijpt, 100% achter u staat en u altijd op de hoogte houdt. Goede communicatie en duidelijkheid is essentieel.

www.keyseradvocaten.be

 

Keyser advocaten is lid van:

European Law Institute, http://www.europeanlawinstitute.eu
Legal500, http://www.legal500.com
International Bar Association, http://www.ibanet.org
Global Law Experts, http://www.globallawexperts.com

 

Foto's

Stefanie Keyser

Soorten recht

Erfrecht
Europees recht
Familierecht
Jeugdrecht

Onze locatie

Logo Keyser advocaten | Familierecht specialisten

Keyser advocaten | Familierecht specialisten

Keyser advocaten | Familierecht specialisten


Amerikalei 187 2000 Antwerpen
03 501 99 96 Klik om te bellen