Peterfreund & Associates


Britselei 43 2000 Antwerpen
0476 22 04 02 Klik om te bellen

Binnen 24 uur antwoord
Eerlijk en persoonlijk advies
Meer dan 150 mooie reviews op Google

Over Peterfreund & Associates

Wilt u zo sterk mogelijk in uw schoenen staan, nu u met het recht in aanraking komt? Kies dan voor de expertise van ons advocatenkantoor in Antwerpen! Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande kennis, weten wij hoe uw gelijk het beste onder de aandacht wordt gebracht.

Als bemiddeling mogelijk is, dan zullen we 100% kiezen voor de gematigde aanpak. Moet de harde weg bewandeld worden? Dan zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk troeven in handen houdt.

Peterfreund & Associates is een jong, dynamisch en onafhankelijk advocatenkantoor, dat geïntegreerd juridisch advies verleent.

Het advocatenkantoor werd opgericht in 2002 en is in Antwerpen gevestigd.

Peterfreund & Associates is een advocatenkantoor dat zich richt tot ondernemingen en privé personen en biedt hen een ruim pakket juridische diensten aan, onder meer betreffende vennootschapsrecht, handelsrecht, bouwrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verzekeringenrecht, strafrecht, intellectueel eigendomsrecht en geschillenbeslechting.

Peterfreund & Associates onderscheidt zich zowel van lokale als internationale advocatenkantoren omdat het deze disciplines gecombineerd kan aanbieden als gelijkwaardige componenten.

Efficiëntie en beschikbaarheid zijn onze troeven.

Foto's

Soorten recht

Aansprakelijkheidsrecht
Auteursrecht
Bouwrecht
Buitenlands recht
Consumentenrecht
Faillissements- en insolventierecht
Familierecht
Huurrecht
Jeugdrecht
Letselschade
Merkenrecht
Ondernemingsrecht
Onroerend goedrecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht
Verkeersrecht

Onze locatie

Peterfreund & Associates


Britselei 43 2000 Antwerpen
0476 22 04 02 Klik om te bellen