Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten BVBA


Meir 24 bus 6 2000 Antwerpen
03 220 64 00 Klik om te bellen

Over Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten BVBA

Tilleman Van Hoogenbemt is een dynamisch nichekantoor dat zich doelbewust heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij zijn uw professionele partner voor zowel juridische als strategische begeleiding op maat voor alle mogelijke vragen of geschillen die betrekking hebben op de relatie tussen (ex-)werkgever en (ex-)werknemer.

We bieden uitgebreide ervaring en praktische kennis binnen werkelijk alle aspecten van het individueel en collectief arbeidsrecht. Van een ogenschijnlijk simpel ontslag tot een ontslag om dringende reden, van een internationale herstructurering tot een staking; maar ook onderwerpen als absenteïsme, schijnzelfstandigheid, discriminatie, sociaal strafrecht, groepsverzekeringen, privacy, tijdskrediet, cao 32 bis tot discussies met de sociale zekerheid en sociale inspectie behoren tot de materies waarin wij u graag begeleiden. Het is vanuit deze doorgedreven expertise dat we de rol van uw dagdaglijkse partner in HR daadwerkelijk willen invullen.

Ons kantoor staat voor een no-nonsense aanpak: een duidelijk antwoord op uw vraag, zodat u er vervolgens meteen mee aan de slag kan. We gaan hierbij heel efficiënt en kostenbewust te werk: value for money is ons motto. De vaste bedoeling is preventief te werken om valkuilen en procedures te vermijden. We gaan ook glashelder aangeven of een zaak al dan niet een kans op slagen heeft. We garanderen volledige beschikbaarheid. We kiezen resoluut voor een professionele persoonlijke aanpak, waarbij elk dossier een vaste contactpersoon krijgt die u met raad en daad bijstaat met respect voor uw bedrijfscultuur.

Foto's

Soorten recht

Arbeidsrecht

Onze locatie

Logo Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten BVBA

Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten BVBA

Tilleman Van Hoogenbemt Advocaten BVBA


Meir 24 bus 6 2000 Antwerpen
03 220 64 00 Klik om te bellen