Terug

Kan ik mijn geld nog terug krijgen?

Martine

Een aantal jaren geleden heb ik bij de kleine firma waar ik toen werkte en tevens heel goeie vrienden waren, hun proberen financieel uit de problemen te krijgen, door eigen geld uit te lenen. Samen met kredietcommissie, juriste, bank...werd alles op papier gezet. Het ging om een achtergestelde lening en er zou ten gepaste tijden terugbetaald worden. Maar er kwam nooit geen gepaste tijd meer en ik verloor uiteindelijk 73.000€ want de firma ging failliet. De bank zei dat ik voor enige recuperatie enkel nog beroep kon doen op de "goodwill" van deze personen; Helaas, er was plots ook geen goodwill meer. Geen geld. Terwijl ze een jaar later, samen met hun gezin een huis bouwde!! Het blijft aan mij klagen, had ik toch iets kunnen ondernemen??

 

Bedankt, Martine


1 Antwoord

Antwoord van Samuel STEVENS

Geachte,

 

Gelet op de beperkte informatie welke U meedeelt, adviseer ik U om contact te zoeken met de door de Rechtbank van Koophandel aangestelde curator.

Deze zal U kunnen melden of er enig actief is of niet. Het is op basis van die informatie dat men kan gaan kijken of uw achtergestelde lening in het geheel niet-recupereerbaar is of niet.

 

Mvg,