Walgraeve Stefan


Vijfstraten 57-59 9100 Sint-Niklaas
03 777 27 27 Klik om te bellen

Over Walgraeve Stefan

Truyens Advocaten is ontstaan op 31 maart 1969, toen wijlen Mr. Willy Truyens als eerste in Sint-Niklaas een associatie van advocaten oprichtte. Het kantoor heeft ervoor gekozen de naam van de stichter te blijven dragen.

Nu, bijna 50 jaar later, bestaat het kantoor uit 22 advocaten en 7 administratieve medewerksters. Met de komst van Peter Bouckaert en Arthur Roosen, tot eind 2018 deel uitmakend van Temmerman & Bouckaert Advocaten, opent Truyens Advocaten ook een vestiging in Gent. Tegelijk werd een bijkantoor in Lokeren geopend om een brede dienstverlening op verschillende locaties te kunnen garanderen.

Op die manier willen we zowel de bedrijfswereld als de particulier een kwalitatief hoogstaand en correct antwoord bieden op al hun juridische vragen.

Door de doorgedreven specialisatie van elke advocaat binnen het kantoor kunnen wij een zo goed als volledige dienstverlening in alle takken van het recht aanbieden. De focus van Truyens Advocaten ligt in hoofdzaak op het ondernemings- en vennootschapsrecht en op het omgevingsrecht, maar de groei van het kantoor in Sint-Niklaas, Lokeren en Gent laat nog meer dan in het verleden toe vrijwel alle soorten zaken binnen alle takken van het recht te behandelen. Dienstverlening waarbij betrokkenheid, vertrouwen en zorg hand in hand gaan met uitstekende inhoudelijke juridische kwaliteit.

Met een team van 22 advocaten en 7 administratieve medewerksters is Truyens Advocaten vast van plan om verder te groeien, zonder de persoonlijke dienstverlening uit het oog te verliezen. De aanwezigheid van 22 advocaten met elk hun specifieke kennis en specialisatie laat Truyens Advocaten ook toe een continuïteit in de dienstverlening te garanderen. Bovendien maakt de specifieke kennis van elk van onze advocaten een multidisciplinaire samenwerking perfect mogelijk zodat ook op dat vlak een perfecte service kan worden geboden.

Truyens Advocaten verenigt 9 vennoten, 4 senior-advocaten, 4 advocaten-medewerkers en 5 advocaten-stagiairs die samen met de 7 administratieve medewerksters garant staan voor de gekende dienstverlening ten dienste van de cliënt.

Soorten recht

Milieurecht

Onze locatie

Logo Walgraeve Stefan

Walgraeve Stefan

Walgraeve Stefan


Vijfstraten 57-59 9100 Sint-Niklaas
03 777 27 27 Klik om te bellen