Wendy Michiels - www.wendymichiels.be


Terjodenstraat / Baron D'Hanislaan 30 / 20/1 2000 Welle / Antwerpen
0477 28 33 86 Klik om te bellen

Over Wendy Michiels - www.wendymichiels.be

Uw partner voor rechtvaardigheid
Rechtvaardig en Strijdvaardig in Vertrouwen

Advocatenkantoor Michiels behartigt reeds sinds 2001 de rechten en belangen van particulieren en bedrijven. Onder leiding van advocaat Wendy Michiels zijn wij de vertrouwenspartner voor voornamelijk Strafrecht (algemeen, financieel en fiscaal) en Familierecht (o.a. echtscheidingen).

Wie met strafrecht te maken heeft, komt steevast ook in aanraking met andere rechtsdomeinen. Privé en bedrijfsbelangen zijn vaak nauw met elkaar verweven. Het rechterlijke landschap is complex, onderhevig aan continue verandering en soms zelfs te vermijden voor het behartigen van uw belangen.

Bij Advocatenkantoor Michiels kennen we al deze uitdagingen door en door. Wij werken daarom samen, onder leiding van Advocaat Wendy Michiels, met getalenteerde free lance advocaten uit verschillende disciplines, die hun kennis van zaken ten dienste stellen van u: Strijdvaardig voor u, rechtvaardig voor u, in vertrouwen met u.

Indien u graag wil weten hoe wij onze ervaring ook ten dienste kunnen stellen van uw rechten en belangen, aarzel dan zeker niet contact op te nemen en vrijblijvend een afspraak te beleggen.

Een eerste oriënterend advies is uiteraard gratis.

Het kantoor is bereikbaar van 8u - 20u.

Foto's

Soorten recht

Erfrecht
Familierecht
Huurrecht
Strafrecht
Verkeersrecht

Onze locatie

Logo Wendy Michiels - www.wendymichiels.be

Wendy Michiels - www.wendymichiels.be

Wendy Michiels - www.wendymichiels.be


Terjodenstraat / Baron D'Hanislaan 30 / 20/1 2000 Welle / Antwerpen
0477 28 33 86 Klik om te bellen